Hoveddel Side topp
 
Partnere
   
  

 

 

SAMARBEIDSPARTNER

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Dette er virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner. Vi har over 2000 medlemmer med omlag 47.000 årsverk.

Abelia jobber næringspolitisk for gode rammevilkår for kunnskapsbedriftene. Våre medlemstjenester innen arbeidsrett, HR og HMS bidrar til profesjonell utøvelse av arbeidsgiverrollen og god ledelse av kunnskapsmedarbeidere.

Abelia har hvert år nærmere 100 arrangementer som setter ulike miljøer sammen. Det legger grunnlag for nye ideer og muligheter i næringslivet nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom NHO-fellesskapet får Abelia-medlemmer eksklusiv tilgang til ulike fageksperter, arbeidsgiververktøy, regionskontorer med lokal kunnskap, samt gode ordninger for forsikring og tjenestepensjon.

Norske kunnskaps- og teknologibedrifter gjør innovasjon og omstilling mulig for seg selv, andre næringer og offentlige virksomheter. Abelia er gjennom sine medlemmer drivkraft for kunnskapssamfunnet. De beste ideene og den smarteste bruken av teknologi vil alltid løse de største utfordringene.

ABELIA

GULL PARTNERE

Huawei er en ledende global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 180 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk oss på:
www.huawei.com,
http://consumer.huawei.com/no/

og følg oss på:
https://www.facebook.com/HuaweiNorge,
Instagram: Huawei_Norway
http://www.linkedin.com/company/Huawei
http://www.twitter.com/Huawei
http://www.facebook.com/Huawei

http://www.google.com/+Huawei

http://www.youtube.com/Huawei


 


SØLV PARTNERE
 

Med over 190.000 ansatte i over 40 land, feirer Capgemini 50 års jubileum i 2017. Capgemini er en av verdens ledende leverandører av konsulent-, teknologi- og outsourcingtjenester. Gruppen omsatte i 2016 for 12,5 milliarder Euro. Sammen med sine kunder, utvikler og leverer Capgemini forretningsmessige, tekniske og digitale løsninger som skaper konkurransekraft og innovasjon. Som multikulturell virksomhet, har Capgemini utviklet en unik arbeidsmetode, the Collaborative Business ExperienceTM og en global leveransemodell Rightshore®.

For mer informasjon, gå inn på www.capgemini.no

Rightshore® er et registrert varemerke som tilhører Capgemini

 


 

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og cloud. Vi skal være bedriftens «best companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader.

NetNordic ble stiftet i 2001, og har gjennom årene vokst organisk og gjennom oppkjøp. NetNordic har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. NetNordic har mer enn 750 store og mellomstore bedrifter og offentlige etater på kundelisten. Selskapet vokser og forventer en proforma omsetning på 850 millioner i 2016, og teller 220 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

https://www.netnordic.no/
BRONSE PARTNERE


Acal BFi tilbyr custom og kostnadseffektive løsninger for å hjelpe deg med å oppfylle dine krav i dine prosjekt. Sammen med våre verdensledende leverandører tilbyr vi teknisk support og veiledning i alle ledd i ditt prosjekt, alt fra designutfordringer til produktbeslutninger som passer best for din applikasjon. Vi vil kunne veilede deg gjennom designprosessen, produktvalg og produktutvalg, teknologiintegrasjon og produksjon, inkludert prototyping og pre-produksjon.
Hvis du bare trenger produkter for dine produksjonsbehov, kan vi også bistå med det utfra din BOM.
 
http://www.acalbfi.noBroadnet er en nasjonal leverandør av bredbånd og datakommunikasjon til bedriftsmarkedet. Vi eier vårt eget landsdekkende fibernett, og kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift.

Broadnet har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk, levert til lokasjoner både i Norge og internasjonalt.

Vårt rendyrkede fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse for din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Dette bidrar til at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse.

https://www.broadnet.no/


Den mest populære motorbåten i Norden tilbys av Buster med sitt omfattende utvalg av de beste alternativene for allsidig fritidsbåter og krevende ytelse. Buster kvalitet er garantert av AHT - Aluminium Hull Technology fra Buster.

Tre inn i Busters verden og lag ditt eget eventyr!

http://www.buster.fi/en


Kvantel har siden 1998 levert bredbånds- og telefonitjenester til bedriftsmarkedet og offentlig/kommunal forvaltning.

I dag er Kvantel en av Norges ledende aktører på det norske markedet for totalkommunikasjon.Kvantel leverer løsninger basert på Ethernet, IP VPN, Internett samt wholesale telefonitjenester og SIP trunk.Tjenestene leveres både i Norge og globalt, med tilnærmet 100 % dekning på fiberbaserte tjenester.

Kvantel sine tjenester tilbys i bedriftsmarkedet via Systemintegratorer og direkte til bedriftskunder.

Fra 2012 har Kvantel valgt en strategi som preferer våre indirekte kanaler til markedet. Bakgrunnen er et stadig økende krav fra sluttbrukermarkedet om totalløsninger, et ansvarlig kontaktpunkt (SPOC), der datakommunikasjon inngår som en integrert del av driftstjenestene.

Vi har valgt å samarbeide med dem som er aller best på totalløsninger, våre Partnere.

https://www.kvantel.no/


 

Samsung Electronics har siden det ble grunnlagt i Suwon, Korea i 1969 vokst til en leder innen global informasjonsteknologi, og leder mer enn 200 datterselskaper rundt om i verden.

Selskapets tilbud omfatter hjemmeapparater slik som TVer, skjermer, kjøleskap og vaskemaskiner så vel som mobile telekommunikasjonsprodukter som smarttelefoner og nettbrett. Samsung fortsetter også å være en pålitelig leverandør av elektriske nøkkelkomponenter som DRAM og non-minne halvledere.

Samsung forplikter seg til å skape og levere kvalitetsprodukter og tjenester som forbedrer komfort og gir en smartere livstil for sine kunder rundt om i verden. Samsung legger vekt på å forbedre det globale samfunnet gjennom sin konstante etterstrebelse av banebrytende innovasjoner og verdiskapning.

http://www.samsung.com/no/ 


 

Virtual Access (VA) har produsert telekommunikasjonsutstyr til kunder over hele verden siden 1996. VA har spesialist kompetanse i migreringen av gamle datakom nettverkstjenester til IP-baserte tjenester.

VA er en europeisk ruter produsent med hovedkontor i Dublin, Irland. Nordisk kontor ligger i Solna - Stockholm, Sverige.

VA sitt oppdrag i Norden er å tilby effektive mobile ruterprodukter kombinert med sentralt håndterte løsninger som reduserer driftskostnader, øker sikkerheten og forbedrer påliteligheten for verdifulle M2M-IoT-applikasjoner, inkludert områder som Cash/kontanter, lotteri, utilities, transport, sikkerhet, nødtjenester og myndighetene.

Et raskt voksende marked er M2M & IoT-markedet.

Virtual Access har et bredt spekter av høyeffektive, kompakte 3G / 4G LTE / 450LTE rutere.

Virtual Access IP-rutere tilbyr støtte til krevende applikasjoner på en virkelig kostnadseffektiv måte! Våre løsninger vil mer enn godt tilfredsstille kjente krav; For eksempel krav til høy båndbredde, sikkerhet, brukervennlighet og lave kostnader. Produktene fungerer veldig bra i tøffe miljøer.

www.virtualaccess.com


 

TELIA SAMARBEID


I 2014 opplevde Terje Tobiassen hjertestans i bilen. Slike hendelser kan enten gå bra eller veldig dårlig. I Terje sitt tilfelle gikk det heldigvis bra, takket være svært kompetente og snartenkte forbipasserende. I løpet av rehabiliteringsperioden etter ulykken kom tankene rundt «hva om dette kunne vært unngått?» Eller «hva om det hadde skjedd på et øde område uten at noen oppdaget hendelsen?» Dette ble starten på et teknologisk eventyr.

Høsten 2015 etablerte Terje sammen med Glenn Arild Haugland, Terje Otto Tobiassen og Olav Bryn, ContinYou AS. De fire gründerne har alle satt sitt preg på selskapet gjennom sin innovative og skapende tankegang.

ContinYou som pr. mars 2017 har blitt 16 ansatte har utviklet Contact, en helseklokke som bidrar til å skape trygghet og ro i sjelen. Contact måler puls, oksygennivået i blodet, bevegelse og flere andre interessante helseverdier som samlet kan bidra til å forutse sykdom eller fall. Målet er å gi eldre en mulighet til å bo hjemme lengre, lette presset for hjemmepleien og spare samfunnet for store beløp.

– Velferdsteknologi er ikke bare viktig for de eldre, men også deres pårørende.

Vi i ContinYou er stolte av at all utvikling og produksjon av Contact skjer i Norge.

https://continyou.no/en/ 


No Isolation er en norsk oppstartsbedrift, grunnlagt 1. oktober 2015. Selskapets mål er å bekjempe ensomhet og isolasjon gjennom teknologi, og de vil på sikt jobbe med flere sosialt isolerte grupper. Første produkt er AV1, en robot som gjør at barn og unge med langtidssykdom kan delta på skole. AV1 ble lansert i august 2016, og står nå på nesten 200 skolepulter i Skandinavia, Nederland og Storbritannia. AV1 er utstyrt med kamera, mikrofon og høyttaler, som lar eleven koble på og delta, uansett hvor de er. Den er utviklet med sikkerhet i høysetet, spesielt for bruk i klasserommet. Sim-kortene til AV1 er levert av Telia.


 

Nortrace utvikler systemer for sporing og fjernavlesning/-styring av enheter innen flere markedsområder.

Sommeren 2017 har Nortrace AS gjennomført verdens største test av NB-IoT, i forbindelse med utvikling av et system for sporing og oppfølging av sau. Dette prosjektet ble gjennomført i nært samarbeid med Telia og andre ledende selskaper innen NB-IoT.

http://nortrace.com


 

SUB-pump er en solcelledrevet lensepumpe for åpne småbåter. Græsholt startet utviklingen av pumpen våren 2016, og 60 prototyper er allerede solgt. Når den nå lanseres bredt er det med helt moderne teknologi innebygget. Den er tilkoblet internett via Telias nett, og har batteri, sensorer, intelligent styring, GPS og Telias nye Narrowband-IoT modul - den nye teknologien som er skreddersydd for tingenes internett og som selskapet lanserte som først i verden rett før jul.

https://www.solpumpa.com/


 

7Sense er et innovasjonshus som springer ut av teknologiklyngen i Horten. Siden 1988 har selskapet utviklet elektronikk og programvare for selskaper i verdensklasse. I 2013 foretok selskapet et strategisk veivalg og satset på egne produkter i tillegg. I dag er 7Sense en etablert leverandør av teknologi som trådløst overvåker kritiske parametere i både landbruk og inneklima. 7Sense utviklet og leverte i samarbeid med Telia Nordens første kommersielle applikasjon basert på NB-IoT. Den samme løsningen var også verdens første i sitt slag innen landbruk.

http://7sense.no/
 Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn